Link ruilen met schotland.besteoverzicht.nl
Indien u uw website gratis wilt toevoegen op schotland.besteoverzicht.nl dient u een link terug te maken op uw eigen website naar onze website. Gebruik hiervoor onderstaande link gegevens.

Linktitel: Schotland
Url: http://www.besteoverzicht.nl

Voorbeeld HTML code:
<a href="http://www.besteoverzicht.nl" target="_blank">Schotland</a>

Aanmeld regels
* U dient de teruglink op een duidelijke plek op uw website te plaatsen die bereikbaar is voor bezoekers en zoekmachines;
* Uw mag uw website maximaal n keer aanmelden op besteoverzicht. Bij meerdere dochter onderwerpen aanmelden is NIET toegestaan.
* Het onderwerp van uw website dient gerelateerd te zijn aan het onderwerp schotland ;
* Geen links van websites met inhoud erotiek, gokken, drugs, alcoholische dranken, wapens etc.
* Affiliate websites. offerte, ebook en/of websites die enkel het doel hebben om geld te verdienen met kliks op advertenties zijn niet toegestaan.;
* Uw website dient toegevoegde waarde te hebben voor onze bezoekers. Wij behouden ons het recht uw aanvraag af te wijzen zonder opgaaf van reden.
* Uw website word altijd handmatig door de beheerder gekeurd.
* U ontvangt 2x per jaar van ons een email nieuwsbrief met tips voor nieuwe linkruils.
* Webmasters die zich niet aan de regels houden worden verwijderd.


Stap 1: Persoonlijke gegevens
Geef hieronder uw persoonlijke gegevens op als naam en emailadres. Zo kan de beheerder altijd bij vragen contact met u opnemen.

Naam:

E-mail:


Stap 2: Website gegevens
Geef hieronder uw website gegevens op

Titel website:

URL website:

Categorie website:
In welke categorie wilt u geplaatst worden?


Omschrijving website:
(geef hier zo een uitgebreid mogelijke omschrijving van uw website)


Backlink URL:
Geef hier de volledige url op van uw website waar u de link heeft gemaakt naar http://www.besteoverzicht.nl . Let op de teruglink moet op dezelfde website staan als waar u de link voor aanvraagt. Verborgen pagina's staan wij NIET toe. Werkt uw website met frames? Geef dan de URL van het frame op. Geef het volledige (inclusief http) adres op:

Voer de code hieronder in:

Check: De linkpagina waar u de tegenlink plaatst dient ook bereikbaar te zijn via uw website. Webmasters die "vals" spelen met de backlink worden op een webmaster blacklist geplaatst en verwijderd. Backlinks worden altijd handmatig gecontroleerd door de beheerder.

Code:

Ik ga akkoord met de aanmeld regels.

Reminder: heb je de link aanmeld regels gelezen? Hou hier goed rekening mee anders loop je de kans dat je link afkeurd word.

Let op: 1x klikken. Het kan even duren voordat de pagina word geladen. Er word namelijk direct gecontroleerd op de teruglink vanaf uw pagina.